Velkommen til Cirkus Krone

Cirkus Krone & Musikhuset Aarhus præsenterer internationalt vintercirkus 2018 
 
Cirkus Krone og Musikhuset har efterhånden skabt en tradition med vintercirkus i vinterferien. Musikhusets lille sal danner de perfekte rammer til en varm, nærværende og god oplevelse for hele familien. 

NYHED! I 2018 sker der et generationsskifte i Cirkus Krone, da Frank Thierry er tiltrådt som direktør. Dette betyder dog ikke, at Cirkus direktør, Irene Thierry, ikke vil være at finde i manegen igen i år blot, at hun har trukket sig tilbage fra driften af Cirkus Krone. Generationsskiftet vil betyde, at Cirkus Krone vil blive videreført og forhåbentligt bestå i mange år fremover. 

I år kan vi med stolthed præsentere numre fra den helt unge generation i samarbejde med den tjekkiske familie Janecek. Karel på 11 år og hans familie, har i år valgt at holde deres vinterferie i Danmark sammen med os i Cirkus Krone. Karel laver et meget flot rolla bolla nummer på højt niveau. Med sig har han taget sin lillebror Rudolf og far Eduard. Rudolf, laver et fint og sødt jongleringsnummer på Walking Globe. Eduard kommer med et anderledes (undercover) håndstands act, hvor rekvisitterne består af køkkenstole. Mor Maria, sørger for, at alle drengene får deres rekvisitter rettidigt.

Jan Allan er klovnen, Allando - i al beskedenhed Danmarks bedste klovn! Allando arbejder i år sammen med sin bedste ven Pingo. Med de to sammen i manegen, skal der nok ske ting og sager!                                                                                

Selvfølgelig er de små ponyer også med i Musikhuset, som muligvis kunne finde på at drille Allando.

Cirkusmusikken bliver leveret af Marc og Frank Thierry, og i Krones cirkus café sørger pigerne for duften af popcorn - som jo hører sig til i et cirkus.

Cirkusdirektør Irene Thierry guider som altid publikum sikkert og trygt gennem forestillingen.

Kom og oplev en meget alsidig, hyggelig, sjov, spændende, farlig og traditionel cirkusforestilling i børnehøjde for hele familien.

Cirkus leveret - som altid - med hjertet.

 

Spilletider:

D. 10/2                                    Kl. 15.00

D. 11/2 - 12/2 - 13/2               Kl. 14.00

D. 14/2 - 15/2 - 16/2 - 17/2     Kl. 13.00 & 15.00

Billetter købes på www.musikhusetaarhus.dk eller i Musikhuset's billetsalg.

         Vi glæder os til at se jer i Danmarks hyggeligste Cirkus Krone!

Cirkus Krone  | Tlf.: +45 53537231 | cirkuskrone@gmail.com