Velkommen til Cirkus Krone

Cirkus Krone – nu med 70-årig cirkusdirektør!

2017 er et helt specielt år. Cirkusdirektør Irene Thierry fylder 70 år. Hun har dermed optrådt i 66 år! Med cirkus i hjertet. Glæden og gnisten ved cirkuslivet er stadig intakt, så Irene er atter klar til at køre på vejene med en international cirkusforestilling og forrygende underholdning for hele familien!

Med alle gode gange tre er det med stolthed Krone præsenterer Veselka og Nedyalko fra Bulgarien. Med stor smidighed og elegance præsenterer Duo Akrobatik balancekunst, hvor Veselka bøjes i alle retninger! Med præcision og høj spænding får Nedyalko tallerkener til at spinde, og sammen med Veselka præsenterer han ydermere det lysende nummer, ”glowing sticks”

Fra Tjekkiet kommer Wolf Family. Et tempofyldt jonglørnummer, hvor alle fire jonglerer med hinanden. Og glæd jer til “balancing ladder act” inspireret af filmen ”Pirats of the Carribien”. Der er dømt actioneventyr for hele familien!

Endelig er det lykkedes at få en verdensartist i særklasse! Alessandro Gillert, som udfører et nerve-pirrende linenummer. Vel og mærket på slap line i ordets bedste forstand. To mand høj på linen. Cykel på linen og meget mere!

Uden klovnen Allando – vores helt egen verdens bedste klovn – ingen Cirkus Krone!
Han tryllebinder og henrykker alle børn og barnlige sjæle. Man ved aldrig, hvad Allando kan finde på af drillerier. Men helt sikkert er det, at det bliver det sjovt!!

Cirkus Krones varemærke - de små frække ponyer - er selvfølgelig også at finde i manegen.

Direktør Irene Thierry guider som altid publikum sikkert og trygt gennem forestillingen.

Med andre ord
Velkommen til
Cirkus Krones forestilling
for hele familien!

Mine Damer og Herrer - Der er altid en sol bag skyen!
Og om lidt er Cirkus Krone i byen!Cirkus Krone  | Tlf.: +45 4011 7172 | cirkuskrone@gmail.com