Corona Update sæson 2021
(Opdateret 19/5 - 2021)

Corona har haft et hårdt tag i hele underholdningsbranchen og har kostet mange søvnløse nætter og det er desværre ikke slut endnu. Her i Cirkus Krone er ingen undtagelse.Vi har kæmpet en brav kamp for at holde modet oppe og forsøgt at afdække alle mulige og umulige scenarier for sæson 2021.Tid og manglende retningslinjer har været konstante fjender. Rom blev ikke bygget på én dag og det gør en cirkus turné heller ikke.

Nu er der endelig kommet nogle retningslinjer og vi har bøjet os helt af led, i forsøg på at kunne passe os ind til dem. Selvfølgelig kan vi følge dem, det er ikke problemet. Det er bare ikke muligt for os at drive en forretning under de gældende restriktioner. Det er de samme udfordringer som sidste år og endda med tilføjede krav til os og publikum.
Vi er et lille cirkus, og det elsker vi. Det gør dog at vi på ingen måde må have nok publikummer inde, til at noget som helst kan løbe rundt. Normalt kan vi have 220 publikummer i teltet, nu må vi maksimalt have 78.
Vi har også kigget på modellen, som andre benytter, at lave flere forestillinger, men det kan vi ikke heller ikke få hverken menneskeligt eller økonomisk til at hænge sammen.

Virkeligheden er desværre den, at vi igen i år, må se os slået af corona pandemien.
Det er med blødende hjerte at vi endnu engang må aflyse vores sæson.

Hvor store konsekvenser dette har, er vi ved at undersøge, men det er ingen hemmelighed at dette er en meget hård omgang både personligt og forretningsmæssigt.

Når det er sagt, så hænger vi stadig i og arbejder fortsat på alternativer for sommeren. Det er altid muligt at tage kontakt til os med alskens forespørgsler. Vi kan stadig tilbyde forestilling, teltudlejning og Danmarks bedste Cirkus workshops. 

De varmeste hilsner
Hele familien i Cirkus Krone
 
 
Nu er der jo intet der er så skidt at det ikke er godt for noget, så derfor har Cirkus Krones turné aflysning givet mulighed for et helt særligt tilbud, som vi håber I vil benytte jer af - klik her -
Cirkus Krone  | Tlf.: +45 53537231 | cirkuskrone@gmail.com