Breaking News

VI SKAL PÅ LANDEVEJEN!

Ja, du læste rigtigt; I 2024 er Cirkus Krone atter på sommerturne

Kø billedeVi har efter flere års, ufrivillig, nedlukning taget beslutningen om at drage ud med Cirkus Krone sæson 2024. Det har været i støbeskeen af flere omgange, men en pandemi og deraf en presset økonomi, samt sygdom ville det anderledes. Derfor har vi de seneste år ikke kunnet præsentere en “rigtig cirkus turné”, men har begrænset os til projekter i samarbejde med kommuner og firmaer etc.
I år byder vi det hele trods og håber I vil tage godt imod os.

Cirkus Krone har altid været et familie cirkus, men det bliver i den grad cementeret denne sæson. Størstedelen af staben er nemlig familie.
Det bliver også med et helt nyt koncept i forhold til tidligere sæsoner, men da vi starter op efter 5 års dvale, tænker vi at der er plads til at gøre noget andet end vi plejer.
Nogle ting laver vi nu ikke om på – vi spiller stadig i telt. For os er det sådan Cirkus skal ses og opleves. Cirkus skal også laves med hjertet og masser humor – og det er vi garant for!

Nyt koncept

Det nye bliver at vi denne sæson ligger flere dage i samme by og dermed ikke har så mange af de såkaldte én-dags byer på programmet. Dels for ikke at slide os selv op, men også for at kunne holde en rimelig billetpris, da vi på den måde kan holde omkostninger nede. Det er heller ikke nødvendigvis sikkert at vi spiller 7 dage i ugen, da vi vælger at bruge tid på at flytte og gøre teltet klar til næste plads. 
Forestillingen bliver denne sæson stadig for hele familien, men vil især henvende sig til de yngste, fra 2 år og op. Vi føler os forpligtede til at lære børn at gå i cirkus og vise hvad cirkus er og har været uden at billetpriserne stikker af i pakker af tingel tangel og bling bling. En stor nyhed er at  vi kan fortælle at børnenes yndlings klovn, Allando, i år atter vil være at finde i Cirkus Krones manege. Ham glæder vi os meget til at præsentere igen. Nyt er også, at forestillingerne bliver af en lille times varighed uden pause. Vi tror på at det giver mulighed for at de mindste kan få hele forestillingen med.

Forhåbning

Denne sæson er fyldt med en helt særlig spænding for os, da det som sagt er nogle år siden vi sidst var på rigtig Cirkus-turné i telt. Kan nogen mon huske os? Hvordan vil vores koncept blive modtaget? og bliver det mon godt cirkus vejr!?

Så det er også med en kæmpe forhåbning om at møde mange af vores kendte og meget savnede publikummer og ikke mindst med håbet om at kunne introducere de mindste for nærværende Cirkus, tilpasset deres univers.

Teltet er småt, kioskvognen er lille, bænkene og priserne er lave, men underholdingen er i top! Kort sagt; Småt, men godt! – og som altid Cirkus med Hjertet.

Vi glæder os helt utroligt meget til at byde jer velkommen i Cirkus Krone 2024
Danmarks Hyggeligste Cirkus

Mange hilsner
Fam. Thierry

Krone familien 2024 Manege Randers